Benvinguts al nostre món!

Holaaaaa! Som la Maria i la Laia de La Seu i aki teniu el nostre blog!

dimecres, de maig 10, 2006


Tuesday, May 09, 2006

Jardineria i lampisteria!Avui, quan s'ha acabat el Cor de la Ciutat, ens hem activat, i hem anat comprar al Mercadona. Tot be, amb la llista i anar voltant pel super com si fos casa nostra, i sense cap problema!! i res, quan ha arribat l'hora de posar el que haviem agafat al damunt de la cinta aquella transportadora, ens ha agafat un atac de riure, ja que ens haviem d'ajupir per tal d'agafar les coses del mini carro... un cop estava tot alla al damunt posat, la dona que ens cobrava anava mes que rapid, i nosaltres no teniem temps per posar tot el que haviem comprat dins les bosses, i ja hem tornat a fer un concert amb els nostres riures!un cop fora, ens feia falta entrar a un xino per tal de comprar una "alfombra pels plats" i terra per les plantes! i res, un cop tenim l'alfombreta, anem a pagar. La xina ens diu que costa 3,50€, i la Laia, al seu mon, nomes li dona una moneda de 2€ i encara espera el canvi! La xina se la mira amb una cara de circumstancies, i llavors la Maria diu que en costa 3,5€. Hem preguntat a un d'aquells xino que sempre ens controla com si fossim mafioses on era la terra per les plantes, i ens ha dit que en castellano por favor. Li hem traduit, i ens ha dit que a l'entrada. Un cop hem arribat a l'entrada, ja que aquests xinos son pitjors que el mercat de Calaf, preguntem el preu del sac, i ens diuen que 0,60€. I ves per on, que en aquell moment s'ha quedat alla. Hem dit gracies i hem marxat.Un cop al carrer se'ns ha obert una llum, i hem decidit anar a una floristeria. Hem entrat amb les bosses del Mercadona i la dels xinos, i les hem deixat per alla al terra, mentre demanavem una planta interior que tingues flor. I aixi que hem comprat una Spathiphyllum.Al sortir de la floristeria, la Laia ha tornat a entrar al xino per tal d'agafar la terra, ja que a les dues altres que tenim a casa els feia falta. I res, cap a casa carregades com a burres!Un cop a casa, hem fet de jardineres. Hem posat terra a dues que teniem a caseta i les hem regades.
Ja fa dies que el telefon de la dutxa treu l'aigua cap alla on vol!! I la Maria, agafa la pallaresa, que te la punta trencada, i se'n va a destornillar-lo per tal d'examinar que passava! I res, que desenroscant desenroscant, s'ha trobat amb tot de pedretes dins!! Aixo es lo neta que es l'aigua de Lleida!! jejejejeje.Quan hem acabat de practicar aquests diferents oficis, ens hem estirat al sofa, i llavors hem tingut una inspiracio! Menjar cargols per a sopar! Hem trucat a la Merce que els anes a buscar, pero llavors s'ha trobat amb la Sara i hi han anat les dues xino-xano. Mmmmmm... aquell all i oli!! jejeje.I res, hem mirant Ventdelpla, una miqueta de Noms, i ara, a les 3:30 mirem les noticies.I fruit de l'avorriment, hem pensat que podiem fer el nostre blog! I aqui el tenim!!

1 Comentaris:

Anonymous Anònim said...

hola carinyos meus!!!!!!
es el primer comentari que escric!
primer de tot hos he de felicitar perque mole molt aquest blog, tot i que ja tocaria ficari coses noves...!
volia estrenarme en aquest blog escribint una de les coses que em fan més rabia però he pensat que quan anem trencant el gel ja ho ficare jajajaja (es broma)

bueno cuques hasta la proxima un besito molt gran

8/18/2006 6:43 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home