Benvinguts al nostre món!

Holaaaaa! Som la Maria i la Laia de La Seu i aki teniu el nostre blog!

divendres, de maig 12, 2006

Dimecres de FESTA MAJOR!!





Eiiiiiiiiiii! ja tornem a estar aqui! Be, explicarem com va anar al dimecres de la Festa, ja que per arribar a casa a les 8.34 van passar moooooooltes coses!! jejeje.
Vam anar a sopar a casa de la Marta, ja que vam celebrar el seu cumple. El sopar força distret, i un cop vam acabar, vam jugar a l'homenet! Vam sortir d'alla ben entonats! Vam anar caminant cap als Camps Elisis, i com que hi ha un trosset, ens distreiem parant a la gent que trobavem , i ens tiravem fotos tots junts! com una gran familia! jejejeje. Un cop vam arribar, vam anar a l'escenari on tocava lax'n'busto, i alla ens vam quedar! i entre canço i canço... a fer un GOT!! aixi que ens vam fer amigues d'un dels nois que estava darrera la barra, que era bomber i havia treballat a La Seu. Ens va dir que alla dalt hi ha molta pasta, i nosaltres vam contestar: doncs ara, pq som de La Seu, ens regales 2 bosses de patates! i si! aixi va ser, ens va dur 2 bosses "destranjis". Un cop acabat el concert, vam anar a Celtas Cortos, pero no els hi vam fer gaire cas, ja que ens trobavem a gent coneguda (com el nostre Sergi i l'Angel, el nostre amic mosso de Lleida!!...)i xerravem. Bueno allo que es diu xerrar xerrar no, pero sintentava, ja que costava que les paraules ens sortissin be de la boca!
Quan Celtas es va acabar, vam anar cap alla les barres, on posaven diferents musiques, i la gent no ballava, sino feia el BOIG!!
La gent va anar marxant, i alla nomes quedava "lo millor de cada casa" i per tant nosaltres hi erem! jejeje. Mica en mica s'anava fent de dia, i queia un pet de sol... i vam decidir marxar cap a casa! pero pel cami, tot buscant un lloc per esmorzar, vam trobar un quiosc on vam comprar tabac i el Segre. I vam anar cap a casa tot llegint el diari i riguent de la noticia de la vaca boja trobada a una granja de La Seu, ja que el nom d'aquesta ens feia mooooooooolta gracia: Cal Peret de la Masovera!!! jejejejjejejeje.
Abans de pujar cap amunt, ens vam asseure a uns bancs que hi ha sota casa, i llavors vam trucar a la Neus, que dormia, pero la vam despertar amb una gran alegria! jejejje. I li vam explicar la noticia de la vaca boja (pero en aket cas no ens va dir que li preguntaria al seu pare... jajajajajajajaja). Quan vam haver trucat, vam pujar cap a caseta, i la Maria, super activa, va preparar dos ous ferrats, i venga cada una asseguda a una sofa, i anar menjant mentre miraven el Cuni!
Llavors si que ja vam haver de retirar, pq el cos...

5 Comentaris:

Anonymous Anònim said...

NeNaSSSSS!!!!!!Axo es tremendo!!!kiero mas!!!!!!!ke no decaiga la fiesta!!!ja us tinc a favoritos!!!!

5/12/2006 11:47 p. m.  
Blogger L&M said...

Almejaaa!!! Tranki q aviat informarem...i amb mes fotos...jojojo

5/13/2006 12:10 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Nenessss! mecagon dena hauria dstar studiant pro me parat a llegir les vostres peripècies d festa major! us veig a la vostra salsa! podrieu escriure un llibre, tindria mooooooool exit!
cuideu-vos ml, ens veiem dis k ve a la seuuu!
un petonasssssssss ninetes!

5/13/2006 6:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

nenaa ala ma triunfat mol aixo de les vaques bojes xD a la seu ? prime no mu kreia po despres kuan e vist el kaxondeo k porteu montat per aki.. dik ja ta aketes n'han fet konsum i aixi els i a nat lokas lokas lokas.. :P peru k us u ageu passat molt be i ja saps kuxineta l'any k be.. 1 llok pki en aket piset k baixo de kap eh ^^ (K) un peto i kudeuvos molttt (K)

5/14/2006 9:00 p. m.  
Blogger Don Agrio said...

Jo, en el que m'he fixat es que la Chan amb el cabell curt sembla estudiant universitaria, seriosa i formal.

I mira que fa uns anys no hagués apostat ni un duro a que sentaría el cap, eh? xD

Bueno, i que coi, que amb la Pink i la festa de Lleida encara está a temps de tornar pel bon camí i deixar de fer bondat!

5/15/2006 1:56 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home