Benvinguts al nostre món!

Holaaaaa! Som la Maria i la Laia de La Seu i aki teniu el nostre blog!

dissabte, de maig 13, 2006

Divendres de FESTA MAJOR!!


El podem resumir com un dia fluix i per tant, de descans, que ja ens convenia la veritat!! Vam sopar les dues a casa mano a mano, i com que no teniem res, doncs vam trucar al Tastapans, i venga dues pizzes: una margarita i una 4 formatges! Un cop vam haver sopar, vam fer una miqueta el gos per aqui al sofa, i ens vam canviar. Cap alla les 12.15 vam sortir cap a l'street, i ens vam dirigir cap els Camps. Alla vam trobar a la Maragda, a la Mariona i a l'Abert. Ells van marxar i nosaltres vam anar cap a la barra a buscar 2 birres, mentre sonava de fons l'Efecto Mariposa. Nomes vam poder sentir 3 cançons, ja que vam arribar una miqueta tard, pero vam poder sentit les mes conegudes, el muundoooo no se ha parado ni un momeeeeentooooo.... quan es va acabar, teniem 2 opcions, o be un concert punk (q nomes sentir 1 segon aquella musica, ens vam quedar mig sordes) o musica electronica, que en el nostre cas nomes ens va si anem tocades... aixi que vam anar a donar un tomet per les firetes. Quan ens vam cansar, vam pensar que hi havia un altre escenari una mica apartat, i vam anar cap alla a fotre una ullada, i si senyor! tocava un grup que es diu LO BEETHOVEN! Era una musica moooooooooooooolt paxanguera.... el que mes ens va sobtar la ser una de les frases que va dir el cantant (el tipic home de poble... jejeje) : haurem d'anar acabant aixo que dema he d'anar a collir prunes... jeejjeejjejejejeje. I quan aixo va acabar, va tornar a la musica electronica, pero com que no ens motivava, vam decidir marxar. Anant cap a casa, vam trobar una xurreria, i vam comprar una de patates i un frankfurt. L'espera va ser genial! De cop i volta ve un tio com super agobiat, i demanava que el deixessim colar, que l'esperava un taxi! Nosaltres no li vam fer cap mena de cas, pero dues parelles de gent d'edat avançada que teniem al costat, li vam dir que si, tot i que un d'aquells homes, que anava una mica distret, li va dir que el taxi podia espararse, pero res, que el tio aquell es va sortir amb la seva... Un cop ens van servir, un d'aquests homes, ens va demanar si li donavem una patata, que feien molt bona pinta, i si si...
De cami cap a casa, ens vam fixar que hi havia moltes formigues, que caminaven tot portant pol·len, i llavors entraven al seu cau... Vam riure! Ja que aixo de les formigues es tot un mon!!
I res, llavors vam arribar a casa, i vam anar a jeure, ja que avui sera una nit força dura!

4 Comentaris:

Anonymous Anònim said...

Chabalinesss!
magrada ml llegir el vostre blog! aixi moblido d k stic a BCN d merda i veig k haure d venir cap a lleida! avui he fet cafe am jofre k stava a bcn hem fet un repas dl k pot ser les vostres nits a lleida, hem kedat distrets! Bueno reines seguiu escrivint k axix em distrec i veig l k feu, les plantes, els xurros, les patates, les pulseres d zebra, les frikis, les acoplades, etc etc. ujn petooo ml gran chochissss!

5/13/2006 7:09 p. m.  
Blogger L&M said...

jajajaja.Doncs ja ho saps! a Lleida hi falta gent, i a mes si es com vosaltres!! un besito!

5/13/2006 7:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola xiketes!

Ta b aixo del blog de la Pink i la Ma xD
A vere sins feu una visita virtual pel pisillo no?
Ale, neu fent lo ruc ke aixi em distrec per aki :P
aiooo

5/14/2006 12:09 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Chabalinessss!
cagondena kus heu ratllat descriure ja? jo k mavia conectat per veure si hi havien novetats i PAM!joder machooooooo! venga noiesssss k vull saber cm van na dissabte i diumnge d fsta major, i cm stan els anims per comnçar la stmana! un petonettt ml gran ens veiem dissabte reinesss!

5/15/2006 9:46 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home